Dakdekker Den Haag

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Dan bent u bij Installatietechniek Randstad service aan het juiste adres, wij beschikken over een team van zeer ervaren dakdekkers, voor wie geen klus te groot is.

5/5

20342+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Dan bent u bij Installatietechniek Randstad service aan het juiste adres, wij beschikken over een team van zeer ervaren dakdekkers, voor wie geen klus te groot is.

5/5

20342+ tevreden klanten

Spoed Dakdekker Den Haag nodig? Neem nu contact met ons op

Uitstekende klantenservice

Gecertificeerd team

Eerlijke prijzen

Snel & betrouwbaar

24/7 beschikbaar

Onze Dakdekker Den Haag diensten

24/7 Noodservice

24/7 noodservice beschikbaar voor dringende problemen.

Dakinspectie

Inspectie van uw dak om mogelijke problemen te identificeren.

Dakreparatie

Vakkundige reparatie van alle soorten daken.

Dakrenovatie

Renovatie, vervanging en reparatie verouderde daken.

Dakonderhoud

Dakonderhoud om levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

Dakbedekking

Plaatsing van dakbedekking, dakpannen, groene daken en zonnepanelen.

Uw betrouwbare Dakdekker Den Haag

Als uw betrouwbare dakdekker in Den Haag, zijn we trots op onze 24/7 beschikbaarheid, en bieden we onze diensten over de gehele Randstad aan. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit, vakmanschap en innovatieve oplossingen. Onze expertise strekt zich uit van kleine dakreparaties tot grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten. In geval van spoed, zijn we altijd slechts één telefoontje verwijderd. Wij waarderen transparante en effectieve communicatie met onze klanten, en streven ernaar om al uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu een lekkage heeft of uw hele dak wilt vervangen, ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te helpen. Wij zijn er voor u, dag en nacht, over de hele Randstad.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Installatietechniek Randstad Service, uw betrouwbare dakdekker in Den Haag, zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of de plaatsing van een nieuw dak, onze ervaren dakdekkers staan klaar om uw wensen en behoeften te bespreken. We voorzien u van deskundig advies en begeleiden u bij het maken van de beste beslissingen voor uw situatie.

Heeft u vragen of advies nodig? Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om direct een online afspraak in te plannen met een van onze dakdekkers. Zo vinden we snel een geschikt moment dat voor u werkt, zodat we aan de slag kunnen met uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw installatieproject succesvol te voltooien. Met Installatietechniek Randstad Service, de Dakdekker Den Haag, is uw project in goede handen.

Ons werkgebied

U kunt ons in de hele Randstad inschakelen. We werken namelijk in een straal van 40 km, waardoor we een zeer groot gebied kunnen bedienen. Woont u in een van de volgende plaatsen, of daar in de buurt? Neem dan direct contact met ons op als u een betaalbaar dakdekkersbedrijf zoekt met ruime ervaring op alle vlakken.

Beoordelingen

 • Technicus was absoluut geweldig. Ongelooflijk goed geïnformeerd en beantwoordde al onze vragen. Hij had het probleem meteen door en kwam met een oplossing en loste het snel op. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen voor uw dakwerken. En zijn super blij met het resultaat.

  Annemiek Hoendermans Avatar Annemiek Hoendermans
  juni 17, 2023

  Deze jongens hebben tijdens de vakantie een afspraak gemaakt voor toiletrenovatie en waren op tijd ter plaatse. Binnen een uur de klus geklaard en wegwezen. Alles wat je wil. Sterk aanbevolen Installatietechniek Randstad Service.

  Kristien Brusse Avatar Kristien Brusse
  juni 17, 2023

  Wassim en Abdel hebben geweldig werk geleverd, niet alleen door mijn oude teer- en grinddak te verwijderen, maar ons nieuwe dak er ook geweldig uit te laten zien! Prima werk en zou het iedereen aanraden!

  Dienke Heethaar Avatar Dienke Heethaar
  juni 17, 2023

  Ik had een aantal dakreparaties die onmiddellijke aandacht nodig hadden. Ik nam contact op met dit bedrijf, kreeg onmiddellijk antwoord van het kantoor en Wassim was binnen 30 minuten bij mij thuis. Hij zorgde voor een duidelijk plan voor reparaties. Hij kwam de volgende dag terug en voltooide het project bij Ik zou dit bedrijf absoluut weer gebruiken.

  Riet Brummelenbos Avatar Riet Brummelenbos
  juni 17, 2023

  Dit bedrijf heeft geweldig werk geleverd en ik zou hem aanbevelen bij familie en vrienden. Hij probeerde niet te verkopen, zeer betrouwbaar voor dakinstallatie.

  Fransien Hegemans Avatar Fransien Hegemans
  juni 17, 2023

  De snelle reactie en eerlijke informatie van Installatietechniek Randstad Service is ronduit geweldig. Ik zal zeker weer bij hun langs gaan als ik mijn dak weer moet laten renoveren. Zeer kundig en heel eerlijk.

  Willemijn Lapidoth Avatar Willemijn Lapidoth
  juni 17, 2023
 • De transformatie van onze badkamer door Installatietechniek Randstad Service was ongelooflijk. Ze zijn erin geslaagd om de ruimte te optimaliseren met behoud van een stijlvol en modern ontwerp. We zijn blij met de resultaten.

  Eline Keppelink Avatar Eline Keppelink
  juni 15, 2023

  Ze reageerden op onze vragen en gaven gedetailleerde uitleg over eventuele zorgen die we hadden over de dakreparatie. We voelden ons gesteund en geïnformeerd.

  Madelief Jannes Avatar Madelief Jannes
  juni 15, 2023

  We waren blij met hun professionaliteit en aandacht voor veiligheid tijdens de dakmontage. Ze volgden alle noodzakelijke protocollen.

  Hendrika Koetsen Avatar Hendrika Koetsen
  juni 15, 2023

  Ze waren in staat om meerdere problemen met ons dak te identificeren en te repareren, waardoor we mogelijke schade op de lange termijn konden voorkomen. Hun expertise was van onschatbare waarde.

  Vera Olthoff Avatar Vera Olthoff
  juni 15, 2023

  Installatietechniek Randstad Service heeft onze visie overgenomen en gerealiseerd met hun toiletrenovatieservice. Het vakmanschap was uitstekend en ze hebben een mooie en praktische badkamer gecreëerd.

  Christopher Carter Avatar Christopher Carter
  juni 12, 2023

  We zouden niet aarzelen om hun dakdekkersdiensten aan anderen aan te bevelen. Ze boden consistent eersteklas service en overtroffen onze verwachtingen

  Lukman Lukman Avatar Lukman Lukman
  juni 10, 2023

Spoed Dakdekker Den Haag inhuren?

Heeft u snel hulp nodig bij een dakprobleem, dan kunt u met spoed een Dakdekker Den Haag inhuren. Wij bieden hulp bij alles, van lekkages, dakonderhoud, dakrenovatie tot dringende reparaties. Ons team van ervaren dakdekkers is altijd klaar om u te helpen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen om problemen snel en efficiënt aan te pakken.
Heeft u met spoed een Dakdekker Den Haag nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen wanneer u ons het meest nodig heeft.

Waarom kiezen voor ons dakdekkersbedrijf in Den Haag?

Ons dakdekkersbedrijf in Den Haag onderscheidt zich door betrouwbare, hoogwaardige diensten. Van lekkages tot dakrenovaties, onze ervaren professionals staan klaar om uw uitdagingen aan te pakken. Met een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en klantenservice, zijn wij uw ideale partner voor alle dakproblemen.
Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends, waardoor wij u de best mogelijke oplossingen kunnen bieden. Transparantie, betrouwbaarheid en eerlijke tarieven zijn onze beloften als uw gekozen dakdekkersbedrijf in Den Haag. Bij ons zijn uw dakproblemen in betrouwbare handen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat kunt u verwachten van onze Dakdekker Den Haag diensten

Als uw dakdekker in Den Haag, beloven we uitzonderlijke service, professionaliteit en snelle reacties op uw spoedeisende dakwerkbehoeften. We bieden 24/7 noodhulp, vooral bij urgente gevallen zoals daklekkages. Ons team is deskundig in het opsporen en repareren van lekkages en zorgt voor nauwkeurige dakwerkzaamheden. Van dakreparaties tot dakrenovaties en -installaties, wij hebben de expertise. Onze belofte is om transparant, betrouwbaar en efficiënt te zijn in alles wat we doen.
Met de Dakdekker Den Haag service van Randstad installatietechniek, zijn uw dakprojecten in goede handen.

Uw Vertrouwde Dakdekker Den Haag

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, vernieuwing en service, wij staan tot uw dienst met alle dakdekkers, en kwaliteitswerken vanaf de top van uw huis tot in de grond. Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk. Het is van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van de van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. 

Wij werken voornamelijk veel voor particulieren, naast de particuliere klant maken er ook veel Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren gebruik van onze diensten. Voor Grootschalige projecten zijn wij ook in te zetten.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op uw vragen over onze Dakdekker Den Haag diensten bij Randstad Installatietechniek.

Een dakdekker is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. Dit kan variëren van het repareren van een lekkage tot de installatie van een volledig nieuw dak.

Bij spoedgevallen in Den Haag streven we ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Meestal zijn we in staat om binnen een uur bij u te zijn, afhankelijk van de locatie en de verkeersomstandigheden.
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de aard van het werk. Een eenvoudige klus zoals het repareren van een lekkende dakpan zal minder kosten dan een complexe klus zoals een volledige dakrenovatie. We raden u aan om contact met ons op te nemen voor een nauwkeurige offerte voor Dakdekker Den Haag werkzaamheden

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op 085 212 9334 of door een afspraak in te plannen via onze website.

Ja, een spoed dakdekker is volledig uitgerust en gekwalificeerd om met daklekkages om te gaan. Neem in geval van een daklekkage onmiddellijk contact met ons op.

Ja, onze dakdekkers zijn bekwaam in het aanbrengen en verbeteren van verschillende soorten dakisolatie.

Ja, onze spoed Dakdekker Den Haag diensten zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen.

Neem onmiddellijk contact met ons op als u een lekkage in uw dak ontdekt. Onze dakdekkers hebben de ervaring en apparatuur om de lekkage snel en efficiënt te verhelpen.

Over onze Dakdekker Den Haag diensten

24/7 spoed Dakdekker Den Haag

Bij Installatietechniek Randstad Service, uw spoed Dakdekker Den Haag, begrijpen we dat dakproblemen zich niet altijd aan kantooruren houden. Daarom bieden wij een 24/7 noodservice om u te helpen met dringende dakproblemen. Onze deskundige dakdekkers staan dag en nacht voor u klaar om u te assisteren bij noodsituaties.
Om gebruik te maken van onze 24/7 noodservice van uw spoed Dakdekker Den Haag, kunt u ons direct telefonisch bereiken. Onze monteurs zullen u enkele vragen stellen om de situatie beter te begrijpen en zullen vervolgens zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de problemen te verhelpen.
Met Installatietechniek Randstad Service, uw betrouwbare spoed Dakdekker Den Haag, aan uw zijde, kunt u altijd rekenen op betrouwbare en snelle hulp.

Daklekkage

Een daklekkage is ontzettend vervelend en kan aanzienlijke schade aan uw woning veroorzaken. U wilt natuurlijk dat dit door een betrouwbare Dakdekker Den Haag zo snel mogelijk wordt opgelost.
Installatietechniek Randstad Service, uw dakdekkersbedrijf in Den Haag, biedt een snelle en professionele oplossing op het gebied van lekdetectie. Onze lekdetectiespecialisten sporen lekkages vakkundig op en verhelpen ze.

Dakrenovatie en -onderhoud

Zoekt u een deskundig dakdekkerbedrijf in Den Haag en regio Den Haag? Bij Installatietechniek Randstad Service kunt u terecht voor een breed scala aan dakwerkzaamheden: van dakrenovatie en onderhoud tot het installeren van een nieuwe lichtstraat op uw platte dak. Wij zijn experts op het gebied van dakisolatie en dakbedekking, en kunnen u voorzien van de juiste oplossingen voor uw dakvraagstukken.

Nieuwe daken

Bent u van plan om een nieuw dak te plaatsen op uw woning of bedrijfspand in Den Haag?
Onze vakkundige Dakdekker Den Haag staat klaar om u hierbij te assisteren. Of u nu kiest voor een plat dak, een hellend dak, dakpannen, bitumen of EPDM, onze dakdekkers zorgen voor een correcte plaatsing en een nette afwerking. We voorzien u graag van deskundig advies en informatie over de installatie van uw nieuwe dak.

Dakisolatie

Isolatie is cruciaal voor een energiezuinige woning. Wilt u uw dak laten isoleren door een professional in Den Haag?
Installatietechniek Randstad Service, uw spoed Dakdekker Den Haag, is ervaren in het plaatsen van diverse soorten dakisolatie. Of het nu gaat om een geplande klus of een noodgeval, wij staan voor u klaar.

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker Den Haag voor de installatie van zonnepanelen? Installatietechniek Randstad Service verzorgt de plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring werken we snel en efficiënt!

Lichtstraten en dakramen

Bent u in Den Haag op zoek naar meer natuurlijk licht in uw woning of bedrijfspand? Bij Installatietechniek Randstad Service nemen wij de volledige installatie van lichtstraten en dakramen uit handen. Wij begrijpen dat licht een belangrijk aspect is in elke ruimte. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw ruimtes verlicht worden met daglicht. 
Ongeacht uw budget of de omvang van de werkzaamheden, wij streven ernaar om uw lichtstraten en dakramen perfect te installeren. En mocht er spoed zijn, dan is uw spoed Dakdekker Den Haag maar één telefoontje van u verwijderd.
×