Badkamer renovatie

Complete Badkamerrenovatie inclusief tegelwerk

Van inspiratie tot realisatie - Maak uw badkamerdromen waar

voorna

Professioneel Badkamer renovatie

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, wilt u uw badkamer renoveren of het sanitair vervangen? Bij Installatietechniek Randstad Service nemen wij de volledige badkamerrenovatie uit handen. Wij begrijpen dat uw badkamer een belangrijke ruimte in uw huis is, waar u wilt ontspannen na een lange dag. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw badkamer een plek wordt waar u elke keer met een glimlach naar binnen stapt. Ongeacht uw budget of de omvang van de werkzaamheden, wij streven ernaar om uw droombadkamer te realiseren.

Vrije keuze in materialen

Bij ons heeft u volledige vrijheid bij het kiezen van materialen voor uw badkamerrenovatie. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke winkel of merk, waardoor u zelf kunt bepalen welke materialen er in uw nieuwe badkamer worden verwerkt. U heeft de mogelijkheid om uw sanitair zelf te kiezen, waarbij wij de bestelling, levering en plaatsing voor onze rekening nemen. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van sanitair, tegels en badkamermeubels, dankzij onze contacten met diverse leveranciers.

 

Sanitair vervangen

Soms is een complete badkamerrenovatie niet nodig en volstaat het vervangen van het sanitair. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een douchebak door een elegante inloopdouche, het installeren van een modern hangend toilet of het creëren van een luxe sfeer met een verlaagd plafond en spotjes. Bij Installatietechniek Randstad Service helpen we niet alleen bij de realisatie van een geheel nieuwe badkamer, maar ook bij dergelijke werkzaamheden. U bent vrij om het sanitair van uw keuze te selecteren en wij zorgen voor de volledige installatie.

Bad eruit, douche erin

Een populaire trend van de afgelopen jaren is het vervangen van een bad door een inloopdouche. Voor deze aanpassing is geen complete badkamerrenovatie nodig, maar slechts het vervangen van enkele tegels en het installeren van het nieuwe sanitair. Door het verwijderen van het bad ontstaat er ruimte voor een ruime douche. U kunt kiezen tussen een inloopdouche of een douchecabine zonder opstap.

Badkamer levensloopbestendig maken

Met de tijd hebben we allemaal behoefte aan extra ondersteuning. Bij het renoveren van uw badkamer kunt u direct extra hulpmiddelen laten installeren, zoals steunbeugels, een zitgedeelte in de douche, een verhoogd toilet, enzovoort. Bij Installatietechniek Randstad Service staan we klaar om uw badkamerrenovatie aan te pakken en samen met u te kijken hoe we uw badkamer het beste kunnen inrichten.

Realiseer uw droombadkamer met Installatietechniek Randstad Service

Bij Installatietechniek Randstad Service maken we uw badkamerdromen werkelijkheid. Met vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht creëren we een badkamerrenovatie die perfect bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw droombadkamer realiseren.

0
Jaar ervaring
0
Gingen u voor
0 +
Offerte aanvragen

Beoordelingen

[trustindex no-registration=google]
×