Beoordelingen

Installatietechniek Randstad service staat voor kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid. 
U kunt uit gaan van kwaliteitsproducten en de betrouwbaarheid van onze vakkundige installateur (s).

 • Technicus was absoluut geweldig. Ongelooflijk goed geïnformeerd en beantwoordde al onze vragen. Hij had het probleem meteen door en kwam met een oplossing en loste het snel op. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen voor uw dakwerken. En zijn super blij met het resultaat.

  Annemiek Hoendermans Avatar Annemiek Hoendermans
  juni 17, 2023

  Deze jongens hebben tijdens de vakantie een afspraak gemaakt voor toiletrenovatie en waren op tijd ter plaatse. Binnen een uur de klus geklaard en wegwezen. Alles wat je wil. Sterk aanbevolen Installatietechniek Randstad Service.

  Kristien Brusse Avatar Kristien Brusse
  juni 17, 2023

  Wassim en Abdel hebben geweldig werk geleverd, niet alleen door mijn oude teer- en grinddak te verwijderen, maar ons nieuwe dak er ook geweldig uit te laten zien! Prima werk en zou het iedereen aanraden!

  Dienke Heethaar Avatar Dienke Heethaar
  juni 17, 2023

  Ik had een aantal dakreparaties die onmiddellijke aandacht nodig hadden. Ik nam contact op met dit bedrijf, kreeg onmiddellijk antwoord van het kantoor en Wassim was binnen 30 minuten bij mij thuis. Hij zorgde voor een duidelijk plan voor reparaties. Hij kwam de volgende dag terug en voltooide het project bij Ik zou dit bedrijf absoluut weer gebruiken.

  Riet Brummelenbos Avatar Riet Brummelenbos
  juni 17, 2023

  Dit bedrijf heeft geweldig werk geleverd en ik zou hem aanbevelen bij familie en vrienden. Hij probeerde niet te verkopen, zeer betrouwbaar voor dakinstallatie.

  Fransien Hegemans Avatar Fransien Hegemans
  juni 17, 2023

  De snelle reactie en eerlijke informatie van Installatietechniek Randstad Service is ronduit geweldig. Ik zal zeker weer bij hun langs gaan als ik mijn dak weer moet laten renoveren. Zeer kundig en heel eerlijk.

  Willemijn Lapidoth Avatar Willemijn Lapidoth
  juni 17, 2023

  De transformatie van onze badkamer door Installatietechniek Randstad Service was ongelooflijk. Ze zijn erin geslaagd om de ruimte te optimaliseren met behoud van een stijlvol en modern ontwerp. We zijn blij met de resultaten.

  Eline Keppelink Avatar Eline Keppelink
  juni 15, 2023

  Ze reageerden op onze vragen en gaven gedetailleerde uitleg over eventuele zorgen die we hadden over de dakreparatie. We voelden ons gesteund en geïnformeerd.

  Madelief Jannes Avatar Madelief Jannes
  juni 15, 2023

  We waren blij met hun professionaliteit en aandacht voor veiligheid tijdens de dakmontage. Ze volgden alle noodzakelijke protocollen.

  Hendrika Koetsen Avatar Hendrika Koetsen
  juni 15, 2023

  Ze waren in staat om meerdere problemen met ons dak te identificeren en te repareren, waardoor we mogelijke schade op de lange termijn konden voorkomen. Hun expertise was van onschatbare waarde.

  Vera Olthoff Avatar Vera Olthoff
  juni 15, 2023

  Installatietechniek Randstad Service heeft onze visie overgenomen en gerealiseerd met hun toiletrenovatieservice. Het vakmanschap was uitstekend en ze hebben een mooie en praktische badkamer gecreëerd.

  Christopher Carter Avatar Christopher Carter
  juni 12, 2023

  We zouden niet aarzelen om hun dakdekkersdiensten aan anderen aan te bevelen. Ze boden consistent eersteklas service en overtroffen onze verwachtingen

  Lukman Lukman Avatar Lukman Lukman
  juni 10, 2023

  Ze toonden uitzonderlijk vakmanschap en expertise tijdens de dakreparatie. We hadden vertrouwen in hun capaciteiten om een duurzame oplossing te bieden.

  Erin Megasusilowati Avatar Erin Megasusilowati
  juni 10, 2023

  Het team van Installatietechniek Randstad Service was professioneel, deskundig en respectvol voor ons budget tijdens onze toiletrenovatie. Ze leverden uitzonderlijke resultaten zonder in te leveren op kwaliteit

  Eri Rasmiyatun Avatar Eri Rasmiyatun
  juni 10, 2023

  We zijn erg blij met het resultaat van onze dakrenovatie. Ze overtroffen onze verwachtingen zowel qua esthetiek als qua functionaliteit.

  Dwi Wahyu Heru Cahyono Avatar Dwi Wahyu Heru Cahyono
  juni 10, 2023

  Ze hebben de dakrestauratie binnen ons budget kunnen realiseren zonder in te leveren op kwaliteit. We waardeerden hun kosteneffectieve aanpak.

  Henny Kusbandiyah Avatar Henny Kusbandiyah
  juni 10, 2023

  We waren onder de indruk van hun inzet voor milieuvriendelijke dakoplossingen. Ze boden opties die overeenkwamen met onze duurzaamheidsdoelstellingen.

  Jos Hendriks Boers Avatar Jos Hendriks Boers
  juni 10, 2023

  Wij zijn uitermate tevreden over de toiletrenovatie uitgevoerd door Installatietechniek Randstad Service. Het hele proces verliep soepel en hun bekwame team voltooide het project met precisie.

  Lars Tuller Avatar Lars Tuller
  juni 10, 2023

  De expertise van Installatietechniek Randstad Service op het gebied van toiletrenovatie is terug te zien in hun werk. Ze hebben een scherp oog voor design en functionaliteit en onderscheiden zich met oog voor detail van andere dienstverleners.

  Floris Buter Avatar Floris Buter
  juni 10, 2023

  Installatietechniek Randstad Service heeft uitstekend werk geleverd bij het leveren van sanitair voor mijn woning. Ze waren snel, efficiënt en de kwaliteit van hun werk was top. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.

  Jurrien van Dael Avatar Jurrien van Dael
  juni 10, 2023

  Installatietechniek Randstad Service is onze vertrouwde partner voor al onze commerciële sanitaire behoeften. Ze hebben een grondige kennis van de branche en hebben consequent vakmanschap van hoge kwaliteit geleverd. Door hun professionaliteit en betrouwbaarheid onderscheiden ze zich van de concurrentie.

  Harm Leemrijsen Avatar Harm Leemrijsen
  juni 10, 2023

  Great experience 🙂

  Leendert Bouwman Avatar Leendert Bouwman
  juni 10, 2023

  Installatietechniek Randstad Service toverde onze verouderde badkamer om tot een moderne oase. Hun team was efficiënt en hun inzet voor het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk gedurende het hele proces.

  Basten Berghuis Avatar Basten Berghuis
  juni 10, 2023

  Het team van Installatietechniek Randstad Service was zeer deskundig en professioneel. Ze hebben onze toiletrenovatie op tijd en binnen budget afgerond en het eindproduct was van de hoogste kwaliteit.

  Pepijn Koopman Avatar Pepijn Koopman
  juni 10, 2023

  Ik raad Installatietechniek Randstad Service ten zeerste aan voor alle sanitaire diensten. Het is een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf dat trots is op hun werk. Hun team is bekwaam, vriendelijk en altijd bereid om een stap verder te gaan om de klanttevredenheid te waarborgen.

  Jorieke ten Donkelaar Avatar Jorieke ten Donkelaar
  juni 10, 2023

  Het team van Installatietechniek Randstad Service is fantastisch. Ze waren in staat een complex sanitair probleem in mijn huis te diagnosticeren en op te lossen dat andere bedrijven niet konden. Hun expertise en toewijding aan klanttevredenheid zijn ongeëvenaard. Ik zal zeker weer gebruik maken van hun diensten.

  Daantje Klumpjes Avatar Daantje Klumpjes
  juni 10, 2023

  Ik heb Installatietechniek Randstad Service gebeld voor een spoedreparatie sanitair en die reageerden snel. Ze kwamen op tijd en losten het probleem snel op. Hun professionaliteit en efficiëntie waren indrukwekkend. Ik zou hun diensten zeker weer gebruiken en aanbevelen aan anderen.

  Yasmijn Timpert Avatar Yasmijn Timpert
  juni 10, 2023

  Ik heb Installatietechniek Randstad Service ingeschakeld voor verschillende sanitaire reparaties in mijn bedrijfsgebouw en ze hebben altijd mijn verwachtingen overtroffen. Hun team is bekwaam, betrouwbaar en hun prijzen zijn redelijk. Ik raad ze ten zeerste aan voor alle sanitaire behoeften.

  Marloes Exoo Avatar Marloes Exoo
  juni 10, 2023

  Installatietechniek Randstad Service is al jaren ons adres voor al onze sanitaire wensen. Ze hebben altijd een uitstekende service geleverd, van installatie tot reparatie. Hun team is deskundig, vriendelijk en ze ruimen altijd zichzelf op. Wij zijn zeer tevreden klanten.

  Lies van Faassen Avatar Lies van Faassen
  juni 10, 2023

  Onlangs heb ik Installatietechniek Randstad Service ingehuurd voor een sanitair installatieproject bij mij op kantoor. Hun oog voor detail en vakkennis waren indrukwekkend. Ze hebben een vlekkeloos resultaat afgeleverd, en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik zal zeker weer van hun diensten gebruik maken in de toekomst.

  Petra Kers Avatar Petra Kers
  juni 10, 2023

  Ik heb een goede ervaring gehad met Installatietechniek Randstad Service. Ze waren professioneel en goed geïnformeerd over alles wat met sanitair te maken heeft. Het team was vriendelijk en heeft de klus op tijd geklaard. Ik ben zeer tevreden over hun diensten.

  Marijntje Roeberts Avatar Marijntje Roeberts
  juni 10, 2023

  5/5 service

  Judy Davis Avatar Judy Davis
  juni 10, 2023

  10/10

  Carmen Mary Avatar Carmen Mary
  juni 10, 2023

  Great customer service 👍

  Johnnie Tharian Avatar Johnnie Tharian
  juni 10, 2023

  Heel erg bedankt voor de uitstekende service!

  Valerie Brunnikreef Avatar Valerie Brunnikreef
  mei 10, 2023

  Snelle service. Geweldige klantenservice! Ontzettend bedankt.

  Lennert de Wel Avatar Lennert de Wel
  mei 10, 2023

  Fantastische, snelle service. Erg vriendelijk en professioneel.

  Thijs Waaijman Avatar Thijs Waaijman
  mei 9, 2023

  Geweldige service en extreem snel! Bedankt jongens!

  Machiel Scholten Avatar Machiel Scholten
  mei 9, 2023

  Ik zal nooit iemand anders dan hem aanbevelen aan mijn familie en vrienden.

  Jos Bohmer Avatar Jos Bohmer
  mei 8, 2023

  Eerlijk en responsief. Ze zijn mijn nieuwe bestemming!

  RENATA SILVA BARCELOS BORGES Avatar RENATA SILVA BARCELOS BORGES
  mei 5, 2023

  Ik belde voor een daklekkage wat al 4 jaar speelt meerdere bedrijven langs geweest maar nooit voor 100 procent verholpen. Via een kennis bij randstad installatie uitgekomen Kees en Govert hebben niet alleen de lekkage gevonden maar ook meteen gerepareerd. Ik juichte natuurlijk niet te vroeg heb eerst een paar regenbuien afgewacht en het bleef gelukkig droog, na afloop kreeg ik ook de foto’s toegestuurd. Top gedaan heren!!

  Henry Ambiel Da Silva Avatar Henry Ambiel Da Silva
  mei 5, 2023

  Via Trustoo in contact gekomen met Installatietechniek Randstad service voor vernieuwen van mij cv-ketel, meerdere offertes opgevraagd en wat verbaasde ik me over de prijsverschillen. Dit bedrijf kwam als beste uit de bus met prijs-levering-kwaliteitsverhouding. Gebeld voor nog wat vragen kreeg ik duidelijk antwoord op, snel een afspraak gemaakt en het was geregeld. Dankjewel trustoo en Randstad

  Ezaul Costa Ferreira Avatar Ezaul Costa Ferreira
  mei 5, 2023

  Top bedrijf hardwerkende monteur.

  ANA PAULA COSTA FRANCO Avatar ANA PAULA COSTA FRANCO
  mei 5, 2023

  Snelle service en deskundige vaklui zie je niet veel meer deze tijd.

  ANA BEATRIZ SILVA LIMA Avatar ANA BEATRIZ SILVA LIMA
  mei 5, 2023

  Wassim and Abdel helped me to solve the issues around the roof(dakgoot/regenpijp). They knew how to solve it, they were enthousiast and very pleasant to work with.

  Orlova Tatiana Avatar Orlova Tatiana
  maart 12, 2023

  Quick service with great communication! Highly recommend this service

  Christina D Avatar Christina D
  maart 12, 2023

  Het was een prettige samenwerking! Zeer vakkundig en goed geholpen.

  Opel Corsa Avatar Opel Corsa
  mei 12, 2022
×