Riolering

Snel en professioneel uw riolering ontstoppen

Professionele oplossingen voor aanleg, onderhoud en vervanging

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning of staat er een badkamerrenovatie op de planning? Voorkom tijdig rioolproblemen en schakel een gespecialiseerde loodgieter in voor het aanleggen of aanpassen van uw riolering. Installatietechniek Randstad Service werkt efficiënt, vakkundig en heeft jarenlange ervaring. 

24/7 Noodservice voor rioleringsproblemen

Heeft u te maken met een onverwachte rioolverstopping, lekkage of andere rioleringsproblemen? Onze 24/7 Noodservice staat voor u klaar om snel en efficiënt hulp te bieden, dag en nacht.

Wanneer is het tijd om een riolering aan te leggen?

Bij renovatie- of nieuwbouwprojecten wilt u uiteraard voorkomen dat uw riool in slechte staat verkeert. Door de riolering correct aan te leggen, voorkomt u eventuele problemen. Niemand wil immers een verstopt riool of afvoer vlak na de voltooiing van een verbouwing. Goed materiaalgebruik en professionele installatie zijn dan ook essentieel. Veel doe-het-zelvers zien het inschakelen van een rioolbedrijf als overbodig en gebruiken niet de juiste PVC-lijm of afmetingen (110 mm, 40 mm), waardoor de riolering op termijn gebreken kan vertonen. 

Riolering vervangen

Voorkomen is beter dan genezen. Wij adviseren om bij de aankoop van een oud huis eerst de riolering te controleren en te vervangen voordat u begint met verbouwen. Oude buizen zijn kwalitatief slechter dan de huidige PVC-buizen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij de riolering onderzoeken en, indien nodig, vervangen met geschikte materialen.

Wij raden aan om gebruik te maken van onze ervaren loodgieters en gespecialiseerd personeel. Zo kiest u voor snelle service, klantvriendelijkheid en professionaliteit! Neem vandaag nog contact met ons op.

×