Werken bij Installatietechniek Randstad Service

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team van loodgieters en je specialiseren in verschillende rollen binnen ons vakgebied? Bij Installatietechniek Randstad Service bieden we een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin jij je talenten kunt ontwikkelen en jouw vaardigheden als loodgieter verder kunt ontplooien.

Of je nu een ervaren loodgieter bent of net je opleiding hebt afgerond, bij ons is er altijd ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Als loodgieter bij ons bedrijf heb je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten, zoals het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, waterleidingen en rioleringen.

We hechten veel waarde aan teamwork, professionaliteit en vakmanschap. Je zult werken in een enthousiast en gemotiveerd team van loodgieters, waarbij je samenwerkt aan uiteenlopende projecten voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers.

Bij Installatietechniek Randstad Service krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als loodgieter. We bieden diverse opleidingsmogelijkheden en bijscholing om je kennis up-to-date te houden en nieuwe technieken te leren.

Heb jij passie voor het vak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als loodgieter? Neem dan contact met ons op en stuur je CV en motivatiebrief naar info@randstad-installatietechniek.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als waardevolle aanwinst in ons team van loodgieters bij Installatietechniek Randstad Service.

×