Dak

Uw Dakexpert in Den Haag en Omstreken

Professionele dakdekkers voor al uw dakwerken.

Zoekt u een deskundig dakdekkerbedrijf in de regio Den Haag? Bij Installatietechniek Randstad Service kunt u terecht voor een breed scala aan dakwerkzaamheden: van dakrenovatie en onderhoud tot het installeren van een nieuwe lichtstraat op uw platte dak.

24/7 Noodservice

Onvoorziene problemen met uw dak kunnen op elk moment voorkomen en vaak leiden tot grote schade of ongemak. Daarom biedt Installatietechniek Randstad service een betrouwbare 24/7 noodservice om snel en efficiënt in te grijpen bij dringende dakreparaties.

Wij ondersteunen u met alle soorten dakbedekking

Er zijn talloze soorten daken, en als uw dak goed geïsoleerd is maar er enkele dakpannen vervangen moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een compleet nieuw dak kunt u bij ons terecht.

Als u uw dak wilt laten vernieuwen of bijvoorbeeld een lichtkoepel wilt laten installeren, neemt onze dakdekker zo snel mogelijk contact met u op om, op basis van uw wensen, de beste prijs te bieden. We werken met hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen met jarenlange ervaring.

Dakdekkerbedrijf Installatietechniek Randstad Service

Installatietechniek Randstad Service is zowel een loodgietersbedrijf als een dakdekker in Den Haag. Bij ons dakdekkerbedrijf kunt u terecht voor:

  • Het isoleren van platte daken en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking; dit is essentieel om onverwachte lekkages en onnodige stookkosten te voorkomen.
  • Het isoleren van hellende daken en het vervangen van dakpannen; een schuin dak moet net als een plat dak goed geïsoleerd zijn, en wij vervangen tevens beschadigde dakpannen.
  • Het plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten op een plat dak; als er meer licht in een ruimte nodig is, maar er geen mogelijkheid is aan de zijkanten, kunnen wij lichtkoepels of lichtstraten op uw dak installeren.
  • Dakreparaties en het vervangen van dakgoten en tussengoten; als u stormschade of slijtage aan uw dak heeft, repareren wij dit graag. We kunnen ook oude dakgoten of tussengoten vervangen, zodat regenwater weer netjes afgevoerd wordt.

Wij werken veel voor particulieren, maar ook woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren maken gebruik van onze diensten. Voor grootschalige projecten zijn wij eveneens beschikbaar.

Heeft u een dakdekker in Den Haag nodig of wilt u meer weten over de tarieven of prijs per m2 van Installatietechniek Randstad Service? Neem vandaag nog contact met ons op

×