Sanitair

Uw Sanitairexpert in Den Haag en Omstreken

Deskundige installatie, onderhoud en reparatie voor uw perfecte badkamer

Bent u van plan uw sanitair te vervangen? Kampt u met problemen zoals een defect toilet of een druppelende kraan? Of is het noodzakelijk om nieuwe waterleidingen te installeren voor uw toekomstige inloopdouche? Onze vakkundige loodgieters en installateurs staan klaar om u hierbij te assisteren. Als u van plan bent uw badkamer te verbouwen, kunt u eveneens op onze diensten rekenen. Onze installateurs zorgen voor een correcte plaatsing van uw douche, toilet, wastafels en ligbad, een juiste aansluiting van de leidingen en een nette afwerking. We voorzien u graag van deskundig advies en informatie over de renovatie en installatie van uw sanitair.

 

24/7 Noodservice voor sanitair

Bij Installatietechniek Randstad Service begrijpen we dat problemen met uw sanitair zich niet altijd aan kantooruren houden. Daarom bieden wij een 24/7 noodservice om u te helpen met dringende sanitaire problemen. Onze deskundige loodgieters en installateurs staan dag en nacht voor u klaar om u te assisteren bij noodsituaties zoals lekkages, verstoppingen of defecte kranen.

Sanitair specialist voor al uw behoeften

Overweegt u uw badkamer of toilet te verbouwen? Wenst u nieuw sanitair te plaatsen? Of is er iets dat vernieuwd of hersteld moet worden? Onze loodgieters staan voor u klaar om u te helpen. Denk aan het installeren van nieuwe waterleidingen, het verplaatsen van een leiding voor een nieuw ligbad, of het monteren van een hangend toilet. Voor reparaties aan bijvoorbeeld een barst in uw ligbad of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u ook bij ons terecht.

  • Sanitair installaties
  • Aanleggen of verplaatsen van waterleidingen
  • Aansluiten en installeren van douche, toilet en kranen
  • Herstellen of vervangen van sanitair

Overweegt u een nieuwe badkamer te plaatsen of een nieuw toilet te monteren? Onze ervaren installateurs staan voor u klaar om u te helpen bij de installatie. Zij zorgen ervoor dat al het sanitair in uw badkamer vakkundig wordt aangesloten en keurig wordt afgewerkt. Dankzij onze bekwaamheid en kwaliteit bent u gegarandeerd van uitstekend werk zonder last te hebben van latere lekkages of andere problemen. Het aansluiten van een nieuw toilet is ook geen enkel probleem. Of het nu gaat om het monteren en installeren van een stijlvolle hangende wc of het aansluiten van een traditionele wc, onze installateurs hebben ruime ervaring met uiteenlopende installaties.

Is uw huidige badkamer verouderd en droomt u van een luxe badkamer met een ligbad of inloopdouche? Een badkamerrenovatie kan uw droom verwezenlijken. Onze installateurs zijn niet alleen gespecialiseerd in het aansluiten van sanitair, maar helpen u ook bij het ontwerpen van uw badkamer en het plaatsen van badkamermeubels. Bovendien zijn zij bekend met alle geldende regelgeving en voorschriften. We adviseren om te zorgen voor voldoende ventilatie, duurzaam sanitair te kiezen en een praktische indeling te hanteren. De modernisering van uw badkamer kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Om u optimaal voor te bereiden, raden wij aan een kosteloze en vrijblijvende offerte aan te vragen via ons contactformulier.

 

Beschadigingen aan uw sanitair dienen zo spoedig mogelijk te worden hersteld. Indien problemen zoals scheuren of lekkages niet worden aangepakt, kunnen deze tot verdere complicaties leiden. Onze loodgieters staan voor u klaar om uw sanitair te repareren, of het nu gaat om een gebarsten bad, een druppende kraan of een gebroken glaspaneel van uw douchecabine. Krassen, deuken of scheuren kunnen snel en onopvallend door onze experts worden hersteld. Daarnaast kunt u een loodgieter inschakelen voor het repareren of vervangen van waterleidingen en sifons. Neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte voor uw herstelwerkzaamheden.

 

Voor installatie, onderhoud of reparatie van uw douche kunt u eveneens bij ons terecht. Een conventionele douche omvat een douchekop met kraan, waterinlaat en afvoer, en meestal een douchebak en douchecabine. Een inloopdouche behoort ook tot de opties, waarbij de douche gescheiden is van de rest van de badkamer door een wand. Deuren zijn niet nodig en de vloer loopt door in de doucheruimte. De waterafvoer in een douche verloopt via een douchegoot (vaak toegepast bij inloopdouches) of een doucheputje. Onze loodgieters kunnen voor u de douchegoot installeren, de douchecabine en kraan monteren en indien nodig een douchekraan vervangen.

 

Zin in een heerlijk ontspannend bad? Door het toevoegen van een comfortabel ligbad aan uw badkamer wordt dit mogelijk. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals plaatstaal, acryl (kunststof) of gietijzer. Uw installateur kan u adviseren over het materiaal en het meest geschikte ligbad voor uw situatie. Daarnaast zijn er diverse extra’s mogelijk, zoals een whirlpoolfunctie, verlichting in de badkuip en een watervalkraan. Als u minder mobiel bent, kan de installatie van een inloopbad een uitstekende keuze zijn. Een deurtje maakt het instappen eenvoudig en veilig. U kunt kiezen voor een vrijstaand bad of een ingebouwd bad.

 

Naast het installeren van douchecabines en ligbaden, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de installatie van uw toilet. Het is belangrijk dat de installatie van uw sanitair vakkundig wordt uitgevoerd. Wij bieden de mogelijkheid om diverse soorten toiletten te installeren, zoals een staand toilet, wandtoilet, urinoir of een volledig ingebouwd toilet – alles is mogelijk bij ons.

Onze deskundige installatie zorgt voor een lange levensduur van zowel het product als de installatie. Bovendien staan wij ook klaar voor reparaties of het oplossen van eventuele lekkages.

Installatietechniek Randstad Service kan voor u een enkele of dubbele wastafel monteren. Het vernieuwen van uw wastafel kan een kleine aanpassing zijn, zoals het plaatsen van een nieuwe wastafel. Maar u kunt ook overwegen om de wastafel te integreren in een badkamermeubel met spiegel en speciale verlichting. Zo’n kleine verandering in uw sanitair kan leiden tot een geheel nieuwe beleving van uw badkamer. Bij een badkamerrenovatie is de wastafel misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar een enkele of dubbele wastafel kan al zorgen voor een totaal andere uitstraling. Heeft u een kleine badkamer? Overweeg dan om een ondiepe wastafel te laten installeren, zodat u direct meer ruimte creëert.

Badkamermeubilair is niet alleen essentieel voor de inrichting van uw badkamer, maar biedt ook de benodigde opbergruimte. Handdoeken, washandjes, shampoo en elektrische apparaten moeten allemaal een plekje krijgen in uw badkamer. Met badkamermeubels kunt u alles netjes opbergen. De wastafel kan op of in een meubel worden geplaatst, en er zijn ook smalle badkamermeubels beschikbaar voor kleinere ruimtes. Installatietechniek Randstad Service kan u assisteren bij het ontwerpen van uw badkamer en advies geven over de keuze van het badkamermeubilair. Bovendien kunnen wij de meubels voor u installeren op de juiste hoogte en zorgen voor een nette afwerking.

 

Ervaart u dat er onvoldoende water uit uw douchekraan stroomt? In dat geval is het wellicht tijd om de kraan in uw douchecabine te vervangen. Factoren zoals veroudering, kalkaanslag of andere problemen kunnen ervoor zorgen dat er minder water uit uw douchekraan komt. Heeft u nog een traditionele mengkraan in uw douche? Onze installateur kan voor extra gebruiksgemak een thermostaatkraan voor u installeren. Bij wastafels worden doorgaans mengkranen of ééngreepskranen toegepast. Met een mengkraan regelt u de temperatuur met beide kranen, terwijl u bij een ééngreepskraan de temperatuur met een enkele hendel instelt. Onze installateur kan u meer informatie geven over de verschillende kranen en welke het beste bij uw situatie passen.

×