Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over de service of werkwijze van Installatietechniek Randstad Service? Bekijk direct of het antwoord op jouw vraag in onze FAQ te vinden is. Is dat niet het geval? Geen probleem, wij staan klaar om je verder te helpen! Neem gerust telefonisch contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.

 

Een loodgieter is een professional die gespecialiseerd is in verschillende werkzaamheden met betrekking tot leidingen en afvoeren. Ze kunnen ingeschakeld worden voor uiteenlopende klussen, zoals het installeren van radiatoren, sanitair of kokendwaterkranen, het afdoppen van gasleidingen, het repareren van lekkages, het reinigen van airconditioners en het solderen van waterleidingen. Daarnaast kunnen loodgieters ook hulp bieden bij ontstoppingsproblemen en dakreparaties. Ze hebben de expertise om veilig en vakkundig te werken in verschillende situaties.

Het maken van een afspraak met Installatietechniek Randstad Service is eenvoudig en snel. Je kan contact met ons opnemen door online afspraak te maken of het invullen van de contactformulier

Bij een lekkage is het belangrijk om de schade zoveel mogelijk te beperken. Draai de hoofdkraan dicht, vang het water op met een emmer en handdoeken, en probeer de oorzaak van het lek te achterhalen. Voor het verhelpen van de lekkage kun je het beste contact opnemen met Installatietechniek Randstad Service. Vergeet niet om ook je verzekering op de hoogte te stellen voor eventuele schadevergoeding.

Als je handig bent en bereid bent om eventuele fouten te maken, kun je zelf leidingen verleggen. Zorg er wel altijd voor dat je de hoofdkraan afsluit en het water uit de leidingen laat lopen. Gebruik daarnaast altijd geschikt gereedschap. Als je twijfelt of leidingen verleggen te complex is, kun je altijd contact opnemen met Installatietechniek Randstad Service. Onze ervaren loodgieters kunnen de leidingen snel en vakkundig voor je verleggen.

Het verschil tussen een loodgieter en een installateur is subtiel. Beiden kunnen bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor het aansluiten van sanitair en het verleggen van waterleidingen. Het grootste verschil is dat je een loodgieter ook kunt benaderen bij lekkages en verstoppingen. Een installateur is meer gespecialiseerd in installaties zoals cv-ketels, hoewel veel loodgieters tegenwoordig ook dit werk uitvoeren. Bij Installatietechniek Randstad Service kun je terecht voor zowel loodgieterswerk als installatiewerk.

×