Disclaimer

Deze disclaimer regelt het gebruik van de website van Installatietechniek Randstad Service, te vinden op https://randstad-installatietechniek.nl/. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met de onderstaande voorwaarden.

 

Algemeen gebruik:
De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel, nauwkeurig en volledig is, kunnen we geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid of actualiteit ervan. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

 

Externe links:
Deze website kan links naar externe websites bevatten. Installatietechniek Randstad Service is niet verantwoordelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van deze externe websites. Het volgen van deze links is geheel op eigen risico. We raden u aan om de privacyverklaringen en algemene voorwaarden van deze externe websites te lezen voordat u er gebruik van maakt.

 

Intellectuele eigendomsrechten:
Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, audio, video, software en andere materialen, zijn eigendom van Installatietechniek Randstad Service of zijn licentiegevers en zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Installatietechniek Randstad Service.

 

Aansprakelijkheid:
Installatietechniek Randstad Service aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de onmogelijkheid om deze te gebruiken. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, winstderving of bedrijfsonderbreking.

 

Wijzigingen:
Installatietechniek Randstad Service behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

×