Water

snel en vakkundig de oorzaak van lekkage vinden

Lekdetectie? Wij lossen het probleem voor u op!

Een lekkage is ontzettend vervelend en kan aanzienlijke schade aan uw woning veroorzaken. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Of het nu gaat om daklekkage, lekkage in een cv-leiding in de vloer of badkamerlekkage, Installatietechniek Randstad Service biedt een snelle en professionele oplossing op het gebied van lekdetectie. Onze lekdetectiespecialisten sporen lekkages vakkundig op en verhelpen ze. Wij zijn uw expert in de regio Den Haag.

24/7 Noodservice

Bij Installatietechniek Randstad Service begrijpen we dat lekkages en gerelateerde problemen onverwacht kunnen ontstaan en onmiddellijke aandacht vereisen. Om onze klanten te helpen in dergelijke noodsituaties, bieden we een 24/7 noodservice aan.

Veelvoorkomende lekkages: badkamer en toilet

Lekkages kunnen op verschillende plaatsen ontstaan, maar we merken dat ze het vaakst voorkomen in de badkamer of het toilet.

Sanitairlekkage of een lekkende kraan komt vaak voor en kan aanzienlijke vochtschade veroorzaken. Vocht beschadigt bijna alles en als u niet tijdig ingrijpt, kan het zijn dat u veel materialen in uw huis moet vervangen. Een lekkende kraan veroorzaakt veel overlast en is meestal te verhelpen met een nieuwe pakking. Na verloop van tijd zijn sommige kranen gewoon aan vervanging toe. Gelukkig bieden wij diverse kraanmodellen die we u kunnen aanbevelen. Helaas zien we ook vaak lekkages onder de betegeling, die verborgen zijn in wanden of vloeren.

Hoe sporen we een lekkage op?

De eerste stap is het opsporen van de oorzaak van de lekkage. Er kunnen verschillende factoren een lek veroorzaken, zoals een scheur in de leiding of achterstallig onderhoud.

Bij het opsporen van een lek kan het nodig zijn om hak- en breekwerkzaamheden uit te voeren in muren of plafonds. We proberen uiteraard de schade zoveel mogelijk te beperken. Soms zijn de muren of plafonds echter zo beschadigd dat ze vervangen moeten worden. Nadat de lekkage is ontdekt en gerepareerd, kunnen wij ook het bouwkundig herstel hiervan verzorgen. Bij Installatietechniek Randstad Service kunt u terecht voor zowel het opsporen en repareren van lekkages als de daaropvolgende renovatiewerkzaamheden.

Daklekkage: diverse oorzaken

Installatietechniek Randstad Service verhelpt daklekkages in Den Haag en omgeving! Een lek in uw dak komt nooit gelegen. We proberen eerst uw dak te herstellen in plaats van een geheel nieuw dak te moeten plaatsen. Gelukkig kunnen wij bijna altijd zowel een hellend dak als een lekkend plat dak voor u repareren.

Een daklekkage kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een dakkapel of achterstallig onderhoud. Er kunnen gele kringen ontstaan. Wij repareren de lekkage en voorkomen dat de schade zich verder uitbreidt. Het is beter om lekkages door professionals te laten verhelpen dan zelf te proberen de problemen op te lossen. We merken vaak dat tijdelijke oplossingen op de lange termijn niet effectief zijn. Indien nodig, voorzien wij u graag van een nieuwe laag dakbedekking wanneer de oude bedekking door lekkage niet meer goed functioneert.

Heeft u een lekkage in uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij gaan in alle gevallen zo snel en vakkundig mogelijk voor u aan het werk.

×