Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, vernieuwing en service, wij staan tot uw dienst met alle loodgieters, en kwaliteitswerken vanaf de top van uw huis tot in de grond. Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk. Het is van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van de van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. 

Wij werken voornamelijk veel voor particulieren, naast de particuliere klant maken er ook veel Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren gebruik van onze diensten. Voor Grootschalige projecten zijn wij ook in te zetten.

Betaalbaar loodgietersbedrijf in Den Haag en omstreken

Wat we erg belangrijk vinden is de prijs- kwaliteitverhouding van onze diensten. Het is vandaag de dag behoorlijk lastig om een eerlijk en betaalbaar loodgietersbedrijf te vinden in Den Haag en omstreken. Wij streven er dan ook naar de allerbeste te zijn, waardoor u nooit teveel betaalt voor onze diensten.

Dat dit nooit ten koste gaat van een goede service is iets wat zeker is. Ons motto is dat we pas weggaan tot het goed is, en als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Daarom geven we op al onze loodgieterswerkzaamheden minimaal 2 jaar garantie. Daarnaast rekenen we nooit extra kosten mits er geen sprake is van een constructief gebrek en/of bewonersgedrag.

0
Jaar ervaring
0
Gingen u voor
0 +
Offerte aanvragen
×