Diensten

24/7 Spoed

Bij Installatietechniek Randstad Service begrijpen we dat problemen zich niet altijd aan kantooruren houden. Daarom bieden wij een 24/7 noodservice om u te helpen met dringende problemen. Onze deskundige loodgieters en installateurs staan dag en nacht voor u klaar om u te assisteren bij noodsituaties.

Om gebruik te maken van onze 24/7 noodservice, kunt u ons direct telefonisch bereiken. Onze monteurs zullen u enkele vragen stellen om de situatie beter te begrijpen en zullen vervolgens zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de problemen te verhelpen. Met Installatietechniek Randstad Service aan uw zijde, kunt u altijd rekenen op betrouwbare en snelle hulp.

Gas

Tijdens een verbouwing of nieuwbouwproject krijgt u al gauw te maken met de infrastructuur van gasinstallaties. Het aanleggen van een gasleiding is een uiterst nauwkeurige taak. Het risico dat gepaard gaat met deze klus is te groot om zelf te ondernemen. Gasleidingen kunnen uit diverse materialen bestaan. In het verleden werden ze vaak gemaakt van grijs gietijzer. Afhankelijk van hoe lang de leiding al ligt, kan deze van verschillende materialen zijn gemaakt. Hedendaags worden gasleidingen meestal vervaardigd uit staal, koperen buizen of kunststof (soms met een PVC mantel).

Gas

Water

Een lekkage is ontzettend vervelend en kan aanzienlijke schade aan uw woning veroorzaken. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Of het nu gaat om daklekkage, lekkage in een cv-leiding in de vloer of badkamerlekkage, Installatietechniek Randstad Service biedt een snelle en professionele oplossing op het gebied van lekdetectie. Onze lekdetectiespecialisten sporen lekkages vakkundig op en verhelpen ze. Wij zijn uw expert in de regio Den Haag.

Dak

Zoekt u een deskundig dakdekkerbedrijf in de regio Den Haag? Bij Installatietechniek Randstad Service kunt u terecht voor een breed scala aan dakwerkzaamheden: van dakrenovatie en onderhoud tot het installeren van een nieuwe lichtstraat op uw platte dak.

Sanitair

Bent u van plan uw sanitair te vervangen? Kampt u met problemen zoals een defect toilet of een druppelende kraan? Of is het noodzakelijk om nieuwe waterleidingen te installeren voor uw toekomstige inloopdouche? Onze vakkundige loodgieters en installateurs staan klaar om u hierbij te assisteren. Als u van plan bent uw badkamer te verbouwen, kunt u eveneens op onze diensten rekenen. Onze installateurs zorgen voor een correcte plaatsing van uw douche, toilet, wastafels en ligbad, een juiste aansluiting van de leidingen en een nette afwerking. We voorzien u graag van deskundig advies en informatie over de renovatie en installatie van uw sanitair.

Riolering

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning of staat er een badkamerrenovatie op de planning? Voorkom tijdig rioolproblemen en schakel een gespecialiseerde loodgieter in voor het aanleggen of aanpassen van uw riolering. Installatietechniek Randstad Service werkt efficiënt, vakkundig en heeft jarenlange ervaring.

Verwarming

Bent u op zoek naar een CV-monteur voor de installatie of het onderhoud van uw CV-systeem? Installatietechniek Randstad Service plaatst en repareert CV-ketels. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring werken we snel en efficiënt!

Complete Badkamerrenovatie inclusief tegelwerk

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, wilt u uw badkamer renoveren of het sanitair vervangen? Bij Installatietechniek Randstad Service nemen wij de volledige badkamerrenovatie uit handen. Wij begrijpen dat uw badkamer een belangrijke ruimte in uw huis is, waar u wilt ontspannen na een lange dag. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw badkamer een plek wordt waar u elke keer met een glimlach naar binnen stapt. Ongeacht uw budget of de omvang van de werkzaamheden, wij streven ernaar om uw droombadkamer te realiseren.

×